20 maj 2017

Godkväll!

Allmänt Natur

 
Är sugen på att förstora denna bild och sätta upp i vardagsrummet. Jag gillar den. Är tagen för någon månad sen ute hos papsi.
 
 
Tjabba tjena hallå. 
 
Helt dött har det varit på bloggen den här veckan. Anledningen till det är att det har varit fullt upp på jobbet (dock har det varit riktigt roligt och lärorikt) och jag har tokdäckat på soffan när jag kommit hem. Gråter nästan en skvätt över att det äntligen är helg och att jag slipper gå upp tidigt på morgonen, jag är verkligen ingen morgonmänniska. 
 
Imorgon åker jag ut till farsloken med syskonbarn och syster. Äntligen ska min Nikon få bli lite varm igen. Tanken är att jag ska fotografera ikapp den här veckan som han har fått ligga i kameraväskan, som jag har längtat. :)
 
> Kvällens bästa show: Sverige!! Framträdandet satt som en smäck. Nervös var jag allt att något skulle gå snett men icke.
 
> Kvällens besvikelse: Belgien. Älskar ju låten men tycker att Blanche såg för stel ut och hade för "inövade" rörelser. Dock kan jag tänka mig att hon var nervös och på lördag kommer framträdandet vara bättre. Sjunger bra gör hon i alla fall! 
 
Kvällens otippade favorit: Portugal!! Blev helt förälskad i både låten och framträdandet ikväll. Han var så charmig och stack ut från de andra. 
 
 
Vad tycker ni om kvällens kval?